Senior Mekanisk ingeniør

Stavanger/Bergen
Stilling:Senior mekanisk ingeniør – MMO
Språkkrav:Norsk og engelsk flytende, muntlig og skriftlig
Utdannelse:Minimum teknisk fagskole innen mechanical eller structural engineering, ønskelig med bachelor eller master.
Kompetanse og erfaring:– Min. 5 års relevant erfaring fra modifikasjonsprosjekter, gjerne med Equinor som kunde. – Erfaring fra å jobbe selvstendig i multidisipline modifikasjonsprosjekter med ansvar for mekaniske leveranser. – Min. 1 års erfaring som pakkeingeniør og med pakkeoppfølging. – Erfaring og praktisk kunnskap om installasjonsmetode av mekanisk utstyr. – Fordel med erfaring fra offshore erfaring fra surveys e.l. – God kjennskap til Equinor sine krav, spesifikasjoner og arbeidsmetodikk er ønskelig. – God multi-disiplin forståelse er ønskelig. – Bred mekanisk bakgrunn med erfaring fra flere ulike typer prosjekter og innenfor de ulike fagområder innen disiplinen og med mekanisk utstyr.
Arbeidsoppgaver:–  Ansvarlig for leveranser innen mekanisk disiplin i tilbud, studier og gjennomføringsprosjekter. – Estimering av mekanisk arbeidsomfang i prosjekt. – Selvstendig modellere i 3D verktøy. – Utarbeide nødvendig teknisk underlag ihht. kundekrav og spesifikasjoner. – Spesifisering av mekanisk utstyr og pakkeoppfølging av utstyrsleverandører. –  Jobbsetting av installasjonsaktiviteter innen disiplinen. – Samhandling og koordinering med andre disipliner internt i prosjekt og med kunde.
Systemverktøy:Krav: 
Oppstart/varighet: ASAP / 2 år
Offshore sertifikat:Fordel, ikke et krav
Evt. annet:Behov for en person som kan løfte blikket og se de store linjene i alle detaljene, også ift. andre disipliner som mekanisk har grensesnitt og samhandler mye med.

More Openings

Share This Job

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Scroll to Top