Senioringeniør Elektro

Oslo
Stilling:Senioringeniør elektro
Språkkrav:Norsk og engelsk flytende, muntlig og skriftlig.
Utdannelse:Bachelor eller master innen elektrofag
Kompetanse og erfaring:Min. 8 års relevant erfaring fra elektro engineering i modifikasjonsprosjekter, gjerne med Equinor som kunde. Erfaring fra å jobbe selvstendig i multidisipline modifikasjonsprosjekter med ansvar for detaljengineering av elektroleveranser. Erfaring med generatorer, kontrollpanel og/eller turbiner en fordel. Fordel med erfaring fra offshore erfaring fra surveys e.l. God kjennskap til Equinor sine krav, spesifikasjoner og arbeidsmetodikk er ønskelig.
Arbeidsoppgaver:Ansvarlig for leveranser innen elektrodisiplinen i tilbud, studier og gjennomføringsprosjekter. Ansvarlig for estimering og planlegging av arbeidsomfang innen elektrodisiplinen. Utarbeide designunderlag, tegningsunderlag og utføre nødvendige beregninger og systemanalyser for elektrosystemer og distribusjonsanlegg. Levere teknisk underlag iht. kundekrav og spesifikasjoner og oppdatere kundedatabaser med metadata. Jobbsette -og utarbeide arbeidsunderlag for installasjon. Spesifisere og bestille nødvendig materiell, bulk og pakkeinnkjøp. Pakkeansvarlig for elektropakker og teknisk oppfølging av utstyrsleverandører. Samhandle med andre disipliner internt i prosjekt og med kunde.  
Systemverktøy:Krav: MS Office
Ønskelig:Microstation, Equinor sine systemer (STID, Procosys, SAP, ARIS), Febdok
Offshore sertifikat:Fordel
Evt. annet:Behov for en som både kan holde overblikk samt selvstendig utføre detaljarbeid i prosjekt samt være behjelpelig for tekniske spørsmål fra kollegaer.
Kurs:Oppdatert EX og FSE kurs.
Oppstart/VarighetASAP/1 År

More Openings

Share This Job

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Scroll to Top