#W1093 Senior elektro Ingeniør

Bergen eller Stavanger
Stilling:Senioringeniør elektro
Språkkrav:Norsk og engelsk flytende, muntlig og skriftlig.
Utdannelse:Bachelor eller master innen elektrofag
Kompetanse og erfaring:– Min. 8 års relevant erfaring fra elektro engineering i modifikasjonsprosjekter, gjerne med Equinor som kunde. – Erfaring fra å jobbe selvstendig i multidisipline modifikasjonsprosjekter med ansvar for detaljengineering av elektroleveranser. – Erfaring med generatorer, kontrollpanel og/eller turbiner en fordel. – Fordel med erfaring fra offshore erfaring fra surveys e.l. – God kjennskap til Equinor sine krav, spesifikasjoner og arbeidsmetodikk er ønskelig.
Arbeidsoppgaver:–  Ansvarlig for leveranser innen elektrodisiplinen i tilbud, studier og gjennomføringsprosjekter. – Ansvarlig for estimering og planlegging av arbeidsomfang innen elektrodisiplinen. – Utarbeide designunderlag, tegningsunderlag og utføre nødvendige beregninger og systemanalyser for elektrosystemer og distribusjonsanlegg. –  Levere teknisk underlag iht. kundekrav og spesifikasjoner og oppdatere kundedatabaser med metadata. –  Jobbsette -og utarbeide arbeidsunderlag for installasjon. –  Spesifisere og bestille nødvendig materiell, bulk og pakkeinnkjøp – Pakkeansvarlig for elektropakker og teknisk oppfølging av utstyrsleverandører. –  Samhandle med andre disipliner internt i prosjekt og med kunde.  
Systemverktøy:Krav: MS Office
Ønskelig:Microstation, Equinor sine systemer (STID, Procosys, SAP, ARIS), Febdok
Offshore sertifikat:Fordel
Evt. annet:Behov for en som både kan holde overblikk samt selvstendig utføre detaljarbeid i prosjekt samt være behjelpelig for tekniske spørsmål fra kollegaer.
Kurs:Oppdatert EX og FSE kurs.

More Openings

Share This Job

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Scroll to Top